Home WDF Hoofdnieuws Inschrijving Dutch Open Darts 2011 geopend

Inschrijving Dutch Open Darts 2011 geopend

DutchOpen2011

De Nederlandse Darts Bond is volop bezig met de voorbereidingen van alweer de 33e editie van de Dutch Open. Onlangs is er een nieuw contract getekend met NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven. De organisatie is zeer te spreken over de goede samenwerking, die al in 2002 tot stand kwam, en heeft de locatie opnieuw voor drie jaar vastgelegd. Voor 2011 betekent dit dat het toernooi voor de 10e keer zal plaatsvinden in NH Conference Centre Koningshof, en wel van vrijdag 4 tot en met zondag 6 februari 2011.

De Nederlandse Darts Bond heeft enkele belangrijke wijzigingen doorgevoerd in de opzet van het toernooi. Om de finaledag op zondag aantrekkelijker te maken zal tijdens de 33e editie niet in vier, maar in drie dagen gestreden worden om de titels. Op vrijdag zal het toernooi starten met het koppeltoernooi voor de dames en heren. De singles zullen plaatsvinden op zaterdag, waarna de beste spelers zich zullen plaatsen voor de finaledag. De organisatie verwacht zo’n 4.000 deelnemers, waarvan 2.500 heren singles.

Naast de vertrouwde vier toernooien (heren single, heren koppel, dames single en dames koppel) zal ook de Dutch Open Youth op de zondag plaatsvinden. Door deze toernooien samen te voegen, wil de Nederlandse Darts Bond meer internationale jeugdspelers stimuleren deel te nemen aan dit grootste internationale darts open ter wereld.

Per heden kunnen spelers zich digitaal inschrijven via de website http://www.dutchopendarts.nl/. Via deze website wordt men op de hoogte gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen en relevante informatie. Het inschrijfgeld bedraagt € 22,50 voor dames en heren singles, € 26,- per koppel en € 5,- voor jeugd singles. Het is net als vorig jaar alleen mogelijk om online in te schrijven. Dit jaar werkt de NDB voor het eerst met iDEAL, een makkelijk en veilig betaalsysteem. De inschrijving is afgerond als ook de betaling via iDEAL heeft plaatsgevonden. Het is niet mogelijk om betalingen apart aan de NDB over te maken. Als de inschrijving is afgerond, ontvangt uw automatisch een bevestiging per e-mail. Let wel: hierdoor heeft elke inschrijving een identiek e-mailadres nodig, u kunt dus niet meerdere inschrijvingen verrichten met één e-mailadres. Het is wel mogelijk om een single en koppel tegelijk in uw winkelmandje te plaatsen en af te rekenen.

Wij hopen jullie allemaal (weer) te zien op de Dutch Open 2011!