Home WDF Hoofdnieuws Inschrijving van de TOTO Dutch Open Darts is geopend

Inschrijving van de TOTO Dutch Open Darts is geopend

De inschrijving voor de TOTO Dutch Open Darts 2021 is open. Dit unieke dartsevenement vindt plaats van vrijdag 3 t/m zondag 5 september in de Bonte Wever te Assen. De TOTO Dutch Open Darts is veruit het grootste dartsfeest in de wereld en het enige ‘platinum geranked’ open toernooi door de World Darts Federation.

Natuurlijk zijn we allemaal opgelucht dat we weer kunnen gaan genieten van festivals, concerten en sportevenementen. Dus ook een toernooi als de Dutch Open Darts kan op dit moment in september gewoon weer gehouden worden. Dus pak je pijltjes, begin met trainen en wie weet sta jij straks wel op het grote podium van de TOTO Dutch Open Darts in De Bonte Wever voor duizenden dartfans met de beker boven je hoofd. Iedereen, van amateur tot professional kan deelnemen. Jij dus ook!

Inschrijven kan voor de gebruikelijke categorieën. Echter hebben we dit jaar voor het eerst ook een Dutch Open Darts paradarts koppeltoernooi op vrijdag en houden we twee paradarts single toernooien op zaterdag. Eén voor de staande spelers en één voor rolstoeldarters.

Inschrijven:
Klik hier om je direct in te schrijven. Inschrijven kan tot en met 15 augustus 2021.

Tickets:
Wil je niet deelnemen maar wel komen kijken? Bestel dan alvast je entreetickets door hier te klikken.

Corona:
Op dit moment is nog niet bekend of de overheid in verband met corona extra eisen stelt aan het bezoek en/of deelname aan de Dutch Open Darts 2021 in september. De organisatie behoudt het recht om te allen tijde de Dutch Open Darts 2021 af te gelasten wanneer door coronamaatregelen de organisatie niet op een normale of passende manier door kan gaan.

Zodra hier meer nieuws over is, laten we dat direct weten. Als de Dutch Open Darts 2021 vanwege corona niet kan plaatsvinden, wordt het volledige inschrijfgeld en entreeticketgeld teruggestort naar diegene die geboekt heeft.

Op dit moment gaan wij er vanuit dat we jullie allemaal weer kunnen begroeten op 3, 4 en 5 september 2021 in De Bonte Wever in Assen. Wij hebben er heel veel zin in, hopelijk jullie ook!