Jelle Klaasen runner-up tijdens de Denemarken masters 2022 WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Jelle Klaasen runner-up tijdens de Denemarken masters 2022

Op zondag werd in Denemarken de Denmark Masters gehouden. Jelle Klaasen mocht de alles beslissende leg beginnen maar wist helaas te weinig triples te raken waardoor James Richardson de masters kampioen is geworden. In de halve finale had Klaasen ook een beslissende leg nodig, tegen James Hurrell had Klaasen het geluk dat de Engelsman de matchdarts niet in de buitenste ring kreeg.

James Richardson wist in de andere halve finale af te rekenen met Martyn Turner. De Engelse Suzanne Smith wist het dames toernooi te winnen, de Engelse was met 5-3 te sterk voor David Rachna. Aletta Wajer en Anca Zijlstra waren de beste Nederlandse dames met een plek bij de laatste 16.

Tinus van Tiel is tweede geworden in het junioren toernooi, de Nederlander verloor de finale van Nikolaj Jørgensen met 4-1. Pim van Bijnen en Quinten de Rijk kwamen tot de laatste 16 tijdens de Denmark Masters. In het paradarts toernooi kregen we een Belgische rolstoel finale die gewonnen is door Vincent D'hondt zijn tegenstander Serge Van Belle kreeg geen leg op het bord. In het officiële rolstoel toernooi zagen we de zelfde finale echter was het ditmaal Serge Van Belle die met 4-0 won van zijn Belgische tegenstander Vincent D'hondt.