Widmayer overleeft orkaan Irene en bereikt laatste 24 World Masters WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Widmayer overleeft orkaan Irene en bereikt laatste 24 World Masters

Widmayer overleeft orkaan Irene en bereikt laatste 24 World Masters

De Amerikaanse Jim Widmayer maakte afgelopen week angstige momenten mee toen hij verkeerde in het gebied waar orkaan Irene toesloeg. Vanwege een omgevallen boom liep hij verwondingen op aan zijn arm maar ondanks dat maakte hij de vlucht naar Engeland voor de Winmau World Masters. Hij nam plaats op de laatste vlucht welke vertrok van het John F. Kennedy vliegveld in New York naar Engeland en heeft zich als klap op de vuurpijl gisteren weten te plaatsen voor de laatste 16.

Hij zal vandaag rond de klok van 21:45 uur plaatselijke tijd spelen tegen de Nederlander Rick Hofstra. Wanneer hij deze partij zou winnen speelt hij op zaterdag tegen de als tweede geplaatste Dean Winstanley.

“Natuurlijk was ik opgelucht dat ik de laatste vlucht nog kon nemen en dat mijn verwondingen zich beperken tot krassen op mijn arm van het verplaatsen van omgevallen bomen. We hebben veel geluk gehad dat er niemand ernstig gewond is geraakt, maar het was wel behoorlijk eng. Ik ben heel blij dat ik nu in Hull ben en mijn opwachting mag maken op het podium. Mijn vrienden en familie kunnen het gelukkig ook volgen via ESPN-3 in Amerika”.

De Amerikaan maakte in 1996 zijn debuut en verloor destijds in de eerste ronde. Pas in 2006 wist hij zich weer te plaatsen voor de Winmau World Masters en sindsdien was hij ieder jaar van de partij waarbij hij drie keer verloor in de sheetfinale. Degenen die destijds verantwoordelijk waren voor zijn uitschakeling waren John Walton, Brian Woods en Martin Atkins.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws