Joe Davis uit Engeland 4e jeugdspeler op Zuiderduin Masters Youth WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Joe Davis uit Engeland 4e jeugdspeler op Zuiderduin Masters Youth

Joe Davis uit Engeland 4e jeugdspeler op Zuiderduin Masters Youth

Het deelnemersveld voor het eerste internationale Zuiderduin Masters Youth 2012 toernooi krijgt vorm. Twee Nederlandse toppers uit het jeugdcircuit, Quin Wester en Jeffrey de Zwaan hadden zich al geplaatst als respectievelijk winnaar van het International MariFlex Open Darts toernooi 2012 en de Champions League of Darts 2012. Onlangs werd de Belgische jeugdspeler Kenny Neyens aan het deelnemersveld toegevoegd en vandaag heeft, in overleg met de BDO, een Engelse jeugdspeler een wildcard gekregen.

Bestuurslid van de British Darts Organization (BDO) Vic Sexton heeft het 15-jarige talent Joe Davis geselecteerd voor de wildcard. Joe, uit Brighton, is een speler uit de jeugdselectie afdeling Zuid en mocht op basis hiervan ook deelnemen aan de Winmau World Masters, een kans die alleen is weggelegd voor toptalenten.

Met Joe bestaat het deelnemersveld nu uit 4 jeugdige topdarters. Nog twee te gaan en dan op 31 oktober de loting. De zes jeugdspelers gaan spelen in twee poules van elk 3 spelers en de uiteindelijke poulewinnaars spelen op zondag 9 december de finale.

Voor meer informatie over het toernooi, deelnemers, bestellen van kaarten of een arrangement verwijzen wij u naar www.zuiderduinmasters.nl

Foto: © PR Zuiderduin Masters

.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws