Home WDF Hoofdnieuws Jan Dekker krijgt derde wildcard Zuiderduin Masters

Jan Dekker krijgt derde wildcard Zuiderduin Masters

JanDekker1

Afgelopen zondag, op de slotdag van de Winmau World Master in Engeland werd in de lounge van de City Hall te Hull een jong aankomend Nederlandse talent, Jan Dekker, door de organisatie van de Zuiderduin Masters beloond. Beloond voor zijn geweldige optreden tijdens de Lakeside World Pro play off wedstrijden, en twee dagen Winmau World Masters in de vorm van een een startbewijs voor Zuiderduin Masters 2010. Donderdagavond was dit in feite al besloten. Die avond vonden de promotors van de Zuiderduin Masters, dat deze nieuwkomer van het Nederlandse dartscircuit heren, de wildcard voor deelname aan de Zuiderduin Masters dubbel en dwars verdiend had.

Jan plaatste zich namelijk bij zijn debuut op de Lakeside play off wedstrijden als enige Nederlander voor deelname aan het belangrijkste darts toernooi van de wereld. Toen al een juiste keuze, maar deze keuze werd de dag erna nogmaals bekrachtigd. Jan behield zijn vorm en wist zich ook te plaatsen bij de beste 16 van de Winmau World Masters.

Jammer genoeg verloor hij op zaterdagmiddag zijn match tegen Lakeside en Winmau World Master Martin Adams.In de laatste en alles beslissende leg. Maar Jan heeft Wolfie wel peentjes laten zweten en een overwinning voor Jan zou ook een terechte zijn geweest, maar het mocht helaas niet zo zijn.

Jan Dekker is binnen de Nederlandse dartssport zeker een gevestigde naam, als aspirant en junior maakte hij furore, speelde in het Nederlands jeugdteam en menig NDB jeugdranking toernooi schreef hij op naam of eindigde bij de beste 4.

Nog 1 wildcard te gaan, en dan is het heren deelnemersveld voor Zuiderduin Masters 2010 compleet.
Voor meer informatie over deelnemers verwijzen wij u naar de website van de Zuiderduin Masters, www.zuiderduinmasters.nl

Later publiceren we een uitgebreid artikel over de geschiedenis van de Zuiderduin Masters.

 

(klik op de foto voor een vergroting)