Joppe Bakens aan de leiding in International Belgium Darts Tour WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Joppe Bakens aan de leiding in International Belgium Darts Tour

Joppe Bakens aan de leiding in International Belgium Darts Tour

Met de winst van het Open Antwerpen en zijn deelname aan het Open België is Joppe Bakens met 34 punten na twee toernooien de koploper in de rankingstand van de International Belgium Darts Tour. Hij wordt op de voet gevolgd door zijn tegenstander in de finale van het Open Antwerpen, Willy van de Wiel. De runner-up heeft met de twee toernooien in totaal 32 punten gepakt. Garry Thompson en Ross Montgomery bezetten namens Engeland en Schotland de derde plaats met ieder 30 punten. Met 28 punten en een gedeelde vijfde plaats is Christian Kist, runner-up van het Open België, de derde Nederlander in de rankingstand.

Bij de dames zien we een Russische aan het hoofd van de ranking en staan, en wel Anastasia Dobromyslova. Ze heeft in totaal 42 punten en achter haar ziet ze Rachna David uit Noorwegen en de Engelse Trina Gulliver staan met ieder 36 punten. De beste dame op dit moment is Carla Molema die met 34 punten op een gedeelde vierde positie staat gevolgd door Tamara Schuur en Anca Zijlstra met ieder 30 punten.

Voor de volledige rankingstand van de International Belgium Darts Tour klik hier.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws