Jordy Terburg en Peter Mitchell winnen Open Tsjechië koppeltoernooi WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Jordy Terburg en Peter Mitchell winnen Open Tsjechië koppeltoernooi

Jordy Terburg en Peter Mitchell winnen Open Tsjechië koppeltoernooi

Na het singletoernooi welke op zaterdag werd gespeeld was het zondag tijd voor het koppeltoernooi. Hierin wisten enkele Nederlanders uit te blinken door een aantal podiumplaatsen te pakken. Op de hoogste trede stonden Jordy Terburg en Peter Mitchell die in de eindstrijd Bunting en Wilson wisten te verslaan met 5-2. In de halve finale versloegen ze het koppel Ron Meulenkamp en Ryan de Vreede met 4-0. In de andere halve eindstrijd moesten Gillet en Stafford het met 0-4 ontgelden tegen Buting en Wilson.

Het mix koppeltoernooi werd gewonnen door Farlam en Winstanley die met 4-2 Wilson en Brooks versloegen. Beste Nederlandse koppel hier waren Tamara Schuur en Christian Kist met een derde plaats. In het dames koppeltoernooi waren Hedman en Farlam het sterkste duo. Ze versloegen in de finale Brooks en Jones en 4-1.

Beste Nederlandse koppel was hier Tamara Schuur en Rilana Erades met een derde plaats. Voor een volledig overzicht van alle uitslagen zie deze website.
.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws