Home WDF Hoofdnieuws Karin Krappen ontvangt eerste dames wildcard Zuiderduin Masters

Karin Krappen ontvangt eerste dames wildcard Zuiderduin Masters

ZuiderduinMasters_Logo

De promotors van de Zuiderduin Masters maakten vandaag bekend dat de eerste van de twee beschikbare wildcards voor het Zuiderduin Masters 2010 damestoernooi is gegaan naar de Nederlandse Karin Krappen.

Als beste Nederlandse dame, op de nationale en internationale rankingen, plus het feit dat ze vanaf de start van het Zuiderduin Masters toernooi heeft meegespeeld gaven de doorslag om haar met een wildcard uit te nodigen voor het enige wereldtop dartstoernooi dat Nederland nog heeft.

De Zuiderduin Masters wordt gespeeld vanaf vrijdag 10 december 2010 tot en met zondag 12 december 2010 in Egmond aan Zee, en aan dit toernooi nemen de beste 24 heren en 8 beste dames uit het WDF/BDO circuit deel.

Naast een toernooi voor dames en heren is er dit jaar ook een demonstratie toernooi met 4 junioren omdat in 2011 het Zuiderduin Masters toernooi wordt uitgebreid met een internationaal jeugdtoernooi voor junioren.

Voor het damestoernooi is nu nog 1 wildcard beschikbaar, terwijl dit bij de heren nog 3 is. Voor meer informatie over deelnemers verwijzen wij u naar de website van de Zuiderduin Masters, www.zuiderduinmasters.nl