West/Hofstra plaatsen zich voor halve finale op zondag WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

West/Hofstra plaatsen zich voor halve finale op zondag

West/Hofstra plaatsen zich voor halve finale op zondag

Tony West & Rick Hofstra hebben zich weten te plaatsen voor de halve finales op zondag. Hierin zullen ze uitkomen tegen het duo White/Henderson. De andere halve finale zal plaatsvinden tussen het duo Baxter/Soutar en Waites/Thompson. West en Hofstra wonnen in de kwartfinale na een spannende wedstrijd van het Engelse duo Paul Hogan/Barry Gibbs. Baxter/Soutar waren o.a. verantwoordelijk voor de uitschakeling van Dick van Dijk en Peter van de Veer bij de laatste 16.

In totaal gingen er 890 herenkoppels van start tijdens het heren koppeltoernooi Dutch Open 2010. Titelverdedigers Gino Vos & Rico Dera verloren van White/ Henderson. Runner-up duo Brian Woods & Robbie Green hadden eveneens besloten om met hetzelfde koppel als vorig jaar deel te nemen. Net als de titelverdedigers verloor het runner-up koppel van vorig jaar bij de laatste 64 van het duo Ziolkowski/Flow. Ook Andy Fordham was aanwezig die een koppel vormde met Nik Sluimer van de NDB. Runner-up van de Lakeside 2010, Dave Chrisnall, was ook aanwezig en vormde een duo samen met Stephen Bunting. Deze heren werden helaas uitgesloten van deelname doordat ze te laat aanwezig waren voor hun wedstrijd. Dit voorval kwam tot stand doordat Bunting op het laatste moment zijn hotelkamer opzocht voor kleding dat voldeed aan het kledingvoorschrift.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws