Home WDF Hoofdnieuws De loting voor Belgium Open en Belgium Masters zijn bekend

De loting voor Belgium Open en Belgium Masters zijn bekend

Zaterdag 5 en zondag 6 augustus vinden de Winmau Belgium Open en Belgium Masters plaats in de Belgica Loods te Antwerpen. De jongens, meisjes en WDDA-spelers beginnen met poulewedstrijden, terwijl het voor de heren en dames direct knock-out is. De loting per toernooi per categorie is hieronder te vinden. 

Ross Montgomery, Aileen de Graaf en Vincent d’Hondt zullen zaterdag hun titels gaan verdedigen. Justin van Tergouw, de winnaar van het Belgium Open jongens 2016, heeft besloten het bij de mannen te gaan proberen. Layla Brussel, de winnares van het Belgium Open meisjes 2016, zal dit weekend niet meedoen in Antwerpen. De Belgium Masters is een nieuw toernooi ter vervanging van de koppeltoernooien, die vorig jaar gehouden werden. 

Dartfreakz.nl zal beide dagen aanwezig zijn om vanuit Antwerpen live updates te doen. De updates zullen verschijnen op de website en onze Twitter, waar mogelijk zullen we bij interessante wedstrijden live gaan op onze Facebookpagina. Ook de gemaakte foto’s zullen op onze Facebookpagina verschijnen. 

Winmau Belgium Open
Heren
Dames
Jongens
Meisjes
WDDA

Winmau Belgium Masters
Heren
Dames
Jongens
Meisjes
WDDA