Loting Open Denemarken bekend, Rafael van der Vaart aan de bak WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Loting Open Denemarken bekend, Rafael van der Vaart aan de bak

Loting Open Denemarken bekend, Rafael van der Vaart aan de bak

Aankomend weekend zal het Open Denemarken en de Denemarken Masters worden gespeeld. Onder de groep Nederlandse deelnemers vinden we ook de naam van Rafael van der Vaart.

De ex-voetballer mag het in zijn eerste wedstrijd opnemen tegen de relatief onbekende Thomas Andersen in groep 18. Wint hij echter dit duel dan staat een ontmoeting met Mogens Christensen te wachten.

Vorig jaar wist hij nog de halve finale te halen van de Finland Masters en hij reikte tot de kwartfinale van het Finland Open en dus kan de voormalig speler van Oranje aan de bak.

Een dag later op de Denemarken Masters heeft Van der Vaart een vrijloting, maar daar houd het geluk dan ook op. Hij mag namelijk in de tweede ronde aantreden tegen Per Laursen. De Deen is een bekende naam en heeft voorheen de laatste 16 gehaald op de Lakeside in 2006.

Bovendien was hij van de partij op het PDC WK en kwam in 2007, 2011 en 2014 tot de laatste 32 op 's werelds best betaalde toernooi.

Voor degenen die Per Laursen zo niet meer voor de geest kunnen halen hebben we deze beelden waarin hij een laatste en beslissende set speelde op het PDC WK van 2014 tegen Terry Jenkins. Deze laatste set staat inmiddels dikgedrukt in de geschiedenisboeken.

De volledige loting inclusief die van alle Nederlanders is hieronder in te zien.

Open Denemarken
Heren groep 1 tot en met 8
Heren groep 9 tot en met 16
Heren groep 17 tot en met 24
Heren groep 25 tot en met 32
Dames
Jongens
Meisjes

Denemarken Masters
Heren groep 1 tot en met 8
Heren groep 9 tot en met 16
Heren groep 17 tot en met 24
Heren groep 25 tot en met 32
Dames
Jongens
Meisjes

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws