Loting voor de Europe Cup Youth 2012 in Antwerpen is bekend WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Loting voor de Europe Cup Youth 2012 in Antwerpen is bekend

Loting voor de Europe Cup Youth 2012 in Antwerpen is bekend

De loting voor de Europe Cup Youth 2012, welke van 19 tot en met 22 juli zal worden gespeeld in Antwerpen, heeft inmiddels plaatsgevonden. Het Nederlands team waarbij Jeffrey de Zwaan, Quin Wester, Sven Groen en Kevin Voornhout in actie komen treffen in het teamtoernooi Noord-Ierland, België en Duitsland. In het koppeltoernooi beginnen de Jeffrey de Zwaan en Quin Wester met een vrijloting en kunnen ze vervolgens bij de laatste 16 uitkomen tegen een Deens- of Oostenrijks koppel. Het duo Kevin Voornhout en Sven Groen speelt in hun openingspartij tegen de Oostenrijkse jongens Tegl en Rechberger.

In het singletoernooi bij de jongens speelt Sven Groen net als in het koppeltoernooi zijn eerste wedstrijd tegen de Oostenrijker Tegl. Als hij zijn tegenstander kan verslaan is de kans groot dat hij in de tweede ronde tegen de sterke Duitse Hopp uitkomt. Kevin Voornhout zal om door te stoten zijn Russische tegenstander in de eerste ronde moeten verslaan. Jeffrey de Zwaan is ingedeeld op dezelfde sheet als het grote Belgische Talent Kenny Neyens, maar zal moeten beginnen tegen de Schot Bradley Weston. Quin Wester speelt tegen de Noor Handelsby.

De Nederlandse meisjes moeten het in het koppeltoernooi opnemen tegen Finland, Schotland, Zweden en net als de jongens ook tegen België en Duitsland.

In het singlestoernooi zal Marilou Daamen de strijd aangaan met twee Scandinavische tegenstanders. De Finse Janika Englund en de Deense Michelle Lindhardt. Sharon Jansen is tijdens de loting in een zware poule terecht gekomen. Zij speelt tegen de ervaren Sarah Rosen en de Belgische Joyce Janssens die 3e werd op de Winmau World Masters 2011 en 2e op de Mariflex-Open 2012.

De Europe Cup Youth 2012 zal van 19 t/m 22 juli plaatsvinden in Antwerpen.

Teamtoernooi:
Oostenrijk - Schotland - Turkije - Finaland
Engeland - Denemarken - Wales - Rusland
Noorwegen - Zweden - Republiek Ierland

Jongens Team Round Robin


Jongens koppels:

Jongens Koppel

Jongens singles:

Jongens Single

Meisjes koppel:

Meisjes Koppel


Meisjes singles:

Meisjes Single 1t/m4
Meisjes Single 5t/m8

Voor de Europe Cup Youth 2012 is er ook een speciale website gelanceerd welke binnenkort online komt op www.ecy2012.be

Foto: EK Jeugd 2011 in Schotland
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws