De loting van de Zuiderduin Masters 2011 is bekend WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

De loting van de Zuiderduin Masters 2011 is bekend

De loting van de Zuiderduin Masters 2011 is bekend

Hedenmiddag is in hotel Zuiderduin, de hoofdsponsor van het langstlopende wereldtop dartstoernooi in Nederland, de loting verricht voor de 10e editie van de Zuiderduin Masters. Dit toernooi kenmerkt zich door het zeer goede format. Er wordt gespeeld in 8 poules van 3 spelers wat het totaal brengt op 24 van de beste spelers uit de internationale dartssport. Alleen de poule winnaar gaat door naar de kwartfinale, en de indeling is zo dat pas in de derde en laatste wedstrijd in de poule de uiteindelijke beslissing valt. Dus tot aan de laatste darts is gegooid is er spanning en dat is waar de toeschouwers voor komen.

Volgens de seeding van de British Darts Organization zijn de poules ingedeeld en zo is iedere groepshoofd dus een geplaatste speler. De twee niet geplaatste spelers openen het toernooi op vrijdagavond. De geplaatste speler komt op zaterdag twee maal in actie. Eerst tegen de verliezer uit de eerste partij en later tegen de winnaar uit de eerste partij.
.

Om de loting van de Zuiderduin Masters te zien verwijzen we je graag door naar de website van de Zuiderduin Masters.

LOTING ZUIDERDUIN MASTERS

----..
Dit unieke dartsevenement op eigen bodem mag je als dartsliefhebber natuurlijk niet missen. Voor toegangskaarten verwijzen we je graag door naar deze pagina en voor een volledig arrangement inclusief overnachtingen kun je een boeking doen op deze pagina. Uiteraard zal ook Dartfreakz.nl ter plekke aanwezig zijn in Egmond aan Zee voor verslaglegging, een fotoreportage en meer.
..
KAARTEN KOPEN - ARRANGEMENT BOEKEN
..

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws