Luxemburgs en Pools succes op Open Polen koppels WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Luxemburgs en Pools succes op Open Polen koppels

Luxemburgs en Pools succes op Open Polen koppels

Vrijdag werd in het Poolse Police het koppeltoernooi van het Open Polen gespeeld. Bij de heren ging de titel naar de Luxemburgers Tom Burquel (de persoon rechts op de foto, red.) en Tom Becker (de persoon tweede van links op de foto, red.). Zij wonnen de finale van Darren Clifford en Kyle McKinstry uit Noord-Ierland. Robert Hartgers en Jerry van Tetering haalden, net zoals Toon Greebe en Elvin Geerlof de kwartfinale. Robert en Jerry strandden tegen de latere winnaars Burquel en Becker. Toon en Elvin verloren hun wedstrijd van Daniel Day en James Hurrell. De Belgen Philip van Gasse en Harry Famaey haalden de laatste16.

De Poolse Karolina Podgorska (tweede van links op de foto, red.) en Malgorzata Markowska (tweede van rechts op de foto, red.) waren de beste dames. Zij wonnen de finale van de Duitsers Stefanie Rennoch en Anne Willkomm. De Belgen Vanessa Reyniers-Denies en Karine Frérot haalden de halve finale, waar ze verloren van de latere winnaars Podgorska en Markowska. De Belgen Hilde d'Haeseleer en Claudine van der Meulen haalden de laatste 16.

Luxemburgs en Pools succes op Open Polen koppels

Foto's: Polska Organizacja Darta

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws