Home WDF Hoofdnieuws Laatste dag: Schrijf je vandaag in voor het feestweekend van het jaar

Laatste dag: Schrijf je vandaag in voor het feestweekend van het jaar

SunparksMasters 2013

Tijdens het weekend van 22-23-24 november 2013 zullen voor de tweede maal de Sunparks Masters gehouden worden bij Sunparks De Kempense Meren in Mol. De inschrijvingen sluiten op maandag 11 november 2013. Ga vandaag nog naar www.sunparksmasters.be en vul het inschrijfformulier in voor het te laat is.

De Sunparks Masters hebben een prijzenpot van 17.500 euro en tellen mee voor de ranglijst van de Wereld Darts Federatie en voor de invitatietabellen van de British Darts Organisation, Zuiderduin Masters en International Belgium Darts Tour.

Bent U al ingeschreven voor het toernooi maar wenst U toch nog op het park te verblijven? Aarzel dan niet en boek nu de keuze van Uw wensen. Op dit moment zijn nog hotelkamers en vakantiehuisjes van 4, 6 en 8 personen beschikbaar. U kan deze simpelweg boeken door contact op te nemen met het Sunparks Call Center op de speciale reserveringsnummers 070-233 723 (voor België) en 0900-20 22 023 (voor Nederland) tijdens de kantooruren. De vakantiehuisjes zijn te boeken met een speciale actiecode: SP719. Rechtstreeks via het park kunnen er geen boekingen worden gemaakt.

Het beloofd een spetterende 5e editie te worden van onze Masters.

Een kort overzicht van de verschillende activiteiten per dag.

  • Vrijdagavond 22 november 2013 worden de mix koppels volledig afgewerkt samen met de poules van de recreanten.
  • Zaterdag 23 november 2013 worden de dames en heren koppels gespeeld, waarna ’s avonds de befaamde feestavond volgt.
  • Zondag 24 november 2013 is het tijd voor de singles (dames-meisjes-jongens-heren) en de finalefase van de recreanten, gevolgd door de after-darts-party.

Inschrijven voor alle onderdelen is enkel mogelijk mits voorinschrijven tot en met 11 november 2013 via het online inschrijfformulier op www.sunparksmasters.be. Op deze webpagina kan je ook alle andere bijkomende informatie terug vinden. Wij hopen u allen te mogen verwelkomen tijdens het weekend van 22 tot 24 november 2013 bij Sunparks De Kempense Meren in Mol.