Marco Meijer "Vandaag kwam dan het bevestigende telefoontje" WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Marco Meijer "Vandaag kwam dan het bevestigende telefoontje"

Marco Meijer "Vandaag kwam dan het bevestigende telefoontje"

De Winmau World Masters 2012 zal plaatsvinden van 10 t/m 14 oktober in Hull (Engeland) en zal door televisiezender ESPN uitgezonden worden en de Nederlandse caller Marco Meijer is erbij. "" aldus een trotse Meijer. De 24 jarige caller uit Sommelsdijk maakte internationaal naam door te callen tijdens de Lakeside BDO wereldkampioenschappen.

Titelverdedigers Scott Waites, de nummer 1 van de BDO ranking, zal net als Lisa Ashton als titel verdedigers van dit prestigieus toernooi de Nederlanders van de titel proberen te weerhouden.

Marco Meijer gaf de Nederlandse wedstrijden een extra oranje tintje op de Lakeside wat hij ook tijdens de Winmau World Masters weer zal doen. Tijdens de Lakeside was al besproken dat Meijer ook de Winmau mogelijk mocht doen, vandaag belde The Legend Martin Fitzmaurice persoonlijk op naar de Nederlandse mastercaller Marco Meijer om hem uit te nodigen voor de Winmau World Masters 2012.

Zie hieronder Marco Meijer in actie tijdens de Lakeside finale die legendarisch door Christian Kist werd gewonnen.
.

.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws