Home WDF Hoofdnieuws Marco Meijer “Vandaag kwam dan het bevestigende telefoontje”

Marco Meijer “Vandaag kwam dan het bevestigende telefoontje”

Meijer_Marco_cpm2011

De Winmau World Masters 2012 zal plaatsvinden van 10 t/m 14 oktober in Hull (Engeland) en zal door televisiezender ESPN uitgezonden worden en de Nederlandse caller Marco Meijer is erbij. “Ik wist het al maanden maar vandaag kwam het bevestigende telefoontje van Martin Fitzmaurice” aldus een trotse Meijer. De 24 jarige caller uit Sommelsdijk maakte internationaal naam door te callen tijdens de Lakeside BDO wereldkampioenschappen. 

Titelverdedigers Scott Waites, de nummer 1 van de BDO ranking, zal net als Lisa Ashton als titel verdedigers van dit prestigieus toernooi de Nederlanders van de titel proberen te weerhouden. 

Marco Meijer gaf de Nederlandse wedstrijden een extra oranje tintje op de Lakeside wat hij ook tijdens de Winmau World Masters weer zal doen. Tijdens de Lakeside was al besproken dat Meijer ook de Winmau mogelijk mocht doen, vandaag belde The Legend Martin Fitzmaurice persoonlijk op naar de Nederlandse mastercaller Marco Meijer om hem uit te nodigen voor de Winmau World Masters 2012.

Zie hieronder Marco Meijer in actie tijdens de Lakeside finale die legendarisch door Christian Kist werd gewonnen.
.

.