Martin Adams dankbaar voor wildcard Finder Darts Masters 2018 WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Martin Adams dankbaar voor wildcard Finder Darts Masters 2018

Martin Adams dankbaar voor wildcard Finder Darts Masters 2018

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Martin Adams een wildcard heeft ontvangen voor de aanstaande editie van de Finder Darts Masters.

Wolfie zullen we daarmee dus toch nog in actie zien op het podium van een televisietoernooi aangezien hij de kwalificatie voor de Lakeside 2019 mis liep.

De 62-jarige reageerde blij op deze kans en is de organisatie dankbaar dat hij nog een keer mag spelen voor het publiek en het oog van de camera.

"Ik zou de organisatie van de Finder Darts Masters graag willen bedanken voor de wildcard om van 7 tot en met 9 december te mogen deelnamen aan het toernooi," aldus Martin Adams.

Voor de voorlopige lijst met namen van spelers en speelsters die aan de Finder Darts Masters 2018 gaan deelnemen verwijzen we je graag naar deze website.

Hier vindt u ook alle informatie over kaartverkoop en hotelarrangementen voor dit evenement dat van vrijdag 7 t/m zondag 9 december plaatsvindt in Hotel Zuiderduin Egmond aan Zee.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws