Michel van der Horst  i.p.v. Martin Atkins naar Zuiderduin Masters WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Michel van der Horst i.p.v. Martin Atkins naar Zuiderduin Masters

Michel van der Horst  i.p.v. Martin Atkins naar Zuiderduin Masters

In de Zuiderduin Masters ranking die maandag jl. is gepubliceerd is een fout geslopen, zo valt te lezen op de website van de Zuiderduin Masters. Door onduidelijkheid voor de organisatie, heeft er in het verwerken van de resultaten van de Welsh Open 2013 een persoonsverwisseling plaatsgevonden.

Tijdens dit toernooi speelden twee spelers mee met de naam Martin Atkins, een Martin Atkins uit Yorkshire en een Martin Atkins uit Lancashire. Deze laatstgenoemde speler eindigde op een gedeelde 33ste plaats en verdiende daarmee 12 punten. Deze zijn echter toegekend aan Martin Atkins uit Yorkshire die daar geen recht op had. De gegevens zijn inmiddels aangepast in de Zuiderduin Masters ranking, waardoor de eindstand is gewijzigd.

Martin Atkins zakt door de correctie naar de 17de plaats op de ranking en komt daardoor niet in aanmerking voor rechtstreekse deelname aan de Zuiderduin Masters 2013. Deze plaats wordt nu ingenomen door de Nederlandse darter, Michel van der Horst.

De organisatie betreurt dit voorval, dat is ontstaan door de onwetendheid dat er in Engeland twee spelers met dezelfde naam aan de Welsh Open meededen. In de toegezonden resultaten is dit niet duidelijk naar ons gemeld.

De organisatie en Dartfreakz.nl willen tevens graag van de gelegenheid gebruik maken om Michel te feliciteren met zijn deelname aan de Zuiderduin Masters 2013.

Voor een bijgewerkt deelnemersoverzicht en meer informatie over de Zuiderduin Masters verwijzen we je graag door naar www.zuiderduinmasters.nl.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws