Nederlanders aankomend weekend naar Wales en Litouwen bij BDO WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Nederlanders aankomend weekend naar Wales en Litouwen bij BDO

Nederlanders aankomend weekend naar Wales en Litouwen bij BDO

Aankomend weekend zal de BDO worden verdeeld over de toernooien in Wales en de toernooien in Litouwen. De Nederlanders hebben dan ook hun keuze moeten maken tussen de A categorie toernooien aan de andere kant van het water of de D categorie toernooien in Vilnius.

Wales: 19 Nederlanders
De meeste Nederlanders hebben hun keuze laten vallen op het Open Wales en de Wales Classic. Daar zullen maar liefst 19 Nederlanders in actie komen.

Tot deze groep behoren Richard Veenstra, Dennie Olde Kalter, Jitse van der Wal, Martijn Kleermaker, Dolf Reker, Ronald Meysen, Chris Landman, Roemer Mooijman, Willem Mandigers, Gino Vos, Wesley Harms, Wouter Vaes, Anoop Ramdajal, Michael Busscher en Santino Broer bij de heren.

Bij de dames zijn dit Priscilla Steenbergen, Aileen de Graaf, Sharon Prins en Suzan Konings.

Litouwen: 7 Nederlanders
Daarnaast zijn er ook 7 Nederlanders die te vinden zullen zijn in Litouwen. Tot deze groep behoren Jeffrey Sparidaans, Davy Verkooijen, Erik van Manen, Henri van Es, Ron Stapel en Hendrie van Berkel.

Zij worden vergezeld door Marjolein Noijens die als enige dame in actie komt namens Nederland.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws