Noord-Amerikaans en Brits succes op de Welsh Open koppels WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Noord-Amerikaans en Brits succes op de Welsh Open koppels

Noord-Amerikaans en Brits succes op de Welsh Open koppels

Vrijdag is in Prestatyn, Wales, het koppeltoernooi, van het Welsh Open gespeeld. Zaterdag werd het mixedkoppeltoernooi gespeeld.

De Canadees Jeff Smith en Amerikaan Jim Widmayer bleken de beste heren te zijn. Smith is vanwege zijn halve finale plaats op de Lakeside in 2015 en zijn finaleplaats dit jaar in Frimley Green uiteraard inmiddels een bekende naam in het BDO-circuit. Zijn Amerikaanse koppelmaat is wellicht minder bekend, maar wist in 2014 en 2015 de laatste16 van de BDO World Trophy te halen. In 2015 was dat ook zijn eindstation op Lakeside. In 2011 wist hij tevens door te dringen tot de laatste 24 van de Winmau World Masters.

De damestitel ging naar Rhian Griffiths uit Wales en Sue Edwards, die in 1988 en 1990 de WDF Europe Cup singles op haar naam wist te schrijven. Zodra we meer informatie uit Wales hebben, zullen we deze doorgeven.

Martin Atkins, niet degene die 'The Assassin' als bijnaam heeft, maar 't-other' wist het mixed koppel te winnen samen met Sue Cusick.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws