Ook dit jaar ademt het Sunparks park de Kempense meren darts! WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Ook dit jaar ademt het Sunparks park de Kempense meren darts!

Ook dit jaar ademt het Sunparks park de Kempense meren darts!

Na overleg met het park en overkoepelend management hebben wij besloten om ook dit jaar te gaan voor de exclusiviteit door een volledig park voor te behouden voor de darters, hun familie, supporters, vrienden en kennissen. De tweede editie van de Sunparks Masters zal op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 november 2013 gehouden worden in de Kempense Meren.

Op wedstrijdgebied is er 1 wijziging. Het recreantentoernooi zal dit jaar gehouden worden op vrijdagavond, samen met de mix koppels. Hierdoor kunnen de recreanten wel deelnemen aan de dames en heren koppel, maar niet aan de mix of de singles.

De Sunparks Masters hebben een prijzenpot van 17.500 euro en tellen mee voor de ranglijst van de Wereld Darts Federatie, de invitatietabellen van de British Darts Organisation, Zuiderduin Masters en International Belgium Darts Tour.

Een overzicht van de verschillende activiteiten per dag.

  • Vrijdagavond 22 november 2013 worden de mix koppels volledig afgewerkt samen met de poules van de recreanten.
  • Zaterdag 23 november 2013 worden de dames en heren koppels gespeeld, waarna 's avonds de befaamde feestavond volgt.
  • Zondag 24 november 2013 is het tijd voor de singles (dames-meisjes-jongens-heren) en de finalefase van de recreanten, gevolgd door de after-darts-party.

Inschrijven voor alle onderdelen is enkele mogelijk mits voorinschrijven via het online inschrijfformulier. (Klik hier voor online inschrijving)

Ook aan overnachten is gedacht, van een gezellige 2-persoons hotelkamer tot een gigantische villa voor 10 personen. Wacht niet te lang als u de villa van uw wensen wilt reserveren.

Vanaf heden is het mogelijk om in te schrijven of om een overnachting te boeken. Dit via onze website www.sunparksmasters.be waar men ook verdere informatie kan vinden.

Wij hopen u allen te mogen verwelkomen tijdens het weekend van 22 tot 24 november 2013 in Sunparks Kempense Meren in Mol.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws