Home WDF Hoofdnieuws Stuart Kellet en Deta Hedman winnen Open Antwerpen

Stuart Kellet en Deta Hedman winnen Open Antwerpen

Winnaars

Stuart Kellet heeft het Open Antwerpen op zijn naam geschreven door in de finale Gino Vos met 3-2 in sets te verslaan. Gino Vos mistte een wedstrijdpijl op dubbel 8 om de finale in zijn voordeel te besluiten. Stuart Kelle noteerde een gemiddelde van 29.48 in de finale en Gino Vos behaalde een gemiddelde van 28.54. Stuart Kellet won op weg naar de finale o.a. van Scott Mitchell, Willy van de Wiel, Kevin Simm, Fabian Roosenbrand en Jean-Paul van Acker.

Bij de dames bleek Deta Hedman de sterkste. Ze versloeg in de finale de Nederlandse Karin Krappen met 2-0 in sets. Hedman noteerde een gemiddelde van 23.64 en Krappen gooide een gemiddelde van 21.93. Op weg naar de finale versloeg Hedman o.a. Francis Hoenselaar, Nicole Delie, Karin ten Kate en Christine Hesius.

Jimmy Hendriks heeft het toernooi bij de jongens gewonnen. Hij versloeg in de finale Daniel van Mourik met 5-1. Hij noteerde daarbij het hoogste gemiddelde van alle finales met een gemiddelde van maar liefst 30.90. Jimmy Hendriks versloeg op weg naar de finale o.a. Mike Zuydwijk, Jeffrey Sparidaans, Jimmy van Schie en Joachim de Freyne.

Bij de meisjes was Marilou Daamen de sterkste. Ze versloeg in de finale Louise Rademaker met 4-0. In de halve finale was Daamen met 3-0 te sterk voor Lynn Poolen terwijl Louise Rademaker de eveneens Nederlandse Joyce Schuurman versloeg. Marilou won eerder van de Belgische Naomi Bracke en Sharon Bracke en van Regina Diependaal.

Tijdens de Open Antwerpen 2010 single toernooi heeft Evert Zomer weer diverse foto’s geschoten, je vind ze op zijn website Klik hier 

getSheet(77);

Meisjes:

Sheet laden..


Jongens:

getSheet(84);

Sheet laden..

Heren:

getSheet(74);

Sheet laden..

Dames:

getSheet(75);

Sheet laden..

Foto’s
{vsig}BDO/2010/OpenAntwerpen/zondag{/vsig}