Home WDF Hoofdnieuws Open Antwerpen 2010 “Een weekend vol dartsplezier”

Open Antwerpen 2010 “Een weekend vol dartsplezier”

OpenAntwerpen2010Logo

We staan aan de vooravond van het Open Antwerpen 2010. In totaal 944 inschrijvingen onderverdeeld in 494 heren, 114 dames, 42 jongens, 20 meisjes, 168 herenkoppels, 48 dameskoppels en 58 mixkoppels. We zullen het Open Antwerpen op zaterdag starten met het mixkoppeltoernooi en vervolgens het heren- en dameskoppeltoernooi. Op zondag staan de vier singletoernooien op het programma.

Dan even een stukje historie. In 2009 werd het herensingle toernooi gewonnen door de Engelsman Ian White. Bij de dames ging onze landgenote Carla Molema er met de titel vandoor. De jongenstitel was voor Jeffrey Stigter en de meisjestitel ging naar de Belgische Cyrielle Stacquais. Als we dan even kijken naar het herenkoppeltoernooi van 2009 dan zien we dat daar het duo Scott Waites/Garry Thompson de sterkste waren. De dameskoppel titel was voor Dee Bateman/Tricia Wright en het mixkoppeltoernooi werd gewonnen door Hanneke Brons/Ron Meulenkamp.

Ook is het Open Antwerpen verhuist naar een geheel nieuwe locatie, namelijk het Bloso Centrum Netepark in Herentals. Een prachtige accomodatie die dit weekend geheel in het teken zal staan van darts. Dartfreakz.nl is het gehele weekend aanwezig in Antwerpen en wij zullen naast de uitslagen ook diverse foto’s en sfeer updates plaatsen.