Home WDF Hoofdnieuws Open Duitsland 2010 titels voor Winstanley en Wright

Open Duitsland 2010 titels voor Winstanley en Wright

OpenDuitslandEvert_3

In het herentoernooi wisten vier Nederlanders de kwartfinale te bereiken. Joey ten Berge, Fabian Roosenbrand, Jan Dekker en de verassende Rob Radsma, helaas gingen alle vier de Nederlandse heren onderuit in de kwartfinales. Joey verloor van Ross Smith, Fabian van Gary Robson, Rob van Ronny Huybrechts en Jan Dekker moest zijn meerdere erkennen in Dean Winstanley. De finale ging uiteindelijk tussen Ronny Huybrechts en Dean Winstanley. Het werd een spannende finale, waarin beide heren een gemiddelde boven de 90 noteerde. In de laatste set die volgens het tie-break en sudden death principe werd gespeeld gingen de eerste 6 legs met de darts mee. In de 7e leg wist Dean een break te forceren door 125 uit te gooien via bull’s eye, enkele bull, bull’s eye.

In het damestoernooi was The Dutch Crown, Francis Hoenselaar, met een halve finaleplaats de beste Nederlandse. Ze moest haar meerdere erkennen in Irina Armstrong. In de andere halve finale stonden de verassende Duitse Stefanie Luck, die vorig weekend nog Rilana Erades wist te verslaan in de Springcupfinale Ook vandaag was ze weer goed op dreef en versloeg ze onder andere Karen Lawman. Deta Hedman ging in de kwartfinale onderuit tegen Tricia Wright. Tricia Wright mocht het vervolgens in de finale opnemen tegen Irina Armstrong. Tricia won met 2-1 en 2-0 in sets van Armstrong.

  

 

Herensingles

getSheet(95);

Sheet laden..

 

Damessingles

getSheet(96);

Sheet laden..

 

UPDATE 13:00 uur Evert en Marijke Zomer
Zoals bijna elk jaar hier in Bochum is ook dit jaar weer eens schitterend weer, buiten lijkt het dan ook bijna wel drukker als binnen. Het toernooi is voor sommige spelers/speelsters al vroeg begonnen, om 10.00 uur zijn de eerste wedstrijden reeds gestart. We zullen een aantal spelers moeten missen vanwege het vliegverbod boven West-Europa. Om een idee te geven hoe druk het was voeg ik alvast een plaatje bij.
Toch waren er hier en daar zo de kleine probleempjes, probeer op het bord hierboven maar eens dubbel 16 uit te gooien, iets wat onmogelijk is. ( tweemaal de 19 op de cijferring, foutje Bulls bedankt ). 
Enkele toppers sneuvelen reeds in de sheetrondes, bij de heren b.v. Stephan Gerritsen, bij de dames o.a. Karin Krappen, Karin en Kate sneuveld in de sheetfinale door een 2-0 voorsprong uit handen te geven en dus met 3-2 kan gaan zitten. Het toernooi verloopt vlotjes, om 15.15 uur zijn bij de dames de laatste 32 bekend en bij de heren zijn we dan al gevorderd tot de laatste 64
Foto’s
{pgslideshow id=7|width=640|height=480|delay=3000|image=L|imageordering=9}