Inschrijving MariFlex Open verlengd tot aanstaande zaterdag 10 maart WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Inschrijving MariFlex Open verlengd tot aanstaande zaterdag 10 maart

Inschrijving MariFlex Open verlengd tot aanstaande zaterdag 10 maart

De inschrijving voor het MariFlex Open zou vandaag verlopen maar de organisatie heeft besloten om deze met een termijn van 3 dagen te verlengen waardoor opgeven nu mogelijk is tot en met aanstaande zaterdag 10 maart. Het aantal deelnemers dat zich op dit moment al hebben ingeschreven valt nu met bijna 700 stuks al hoger uit dan vorig jaar.

Er zal volgend weekend worden gespeeld om een totale prijzenpot van maar liefst 17.700 euro en tevens ontvangen de winnaars van het singletoernooi bij de heren, dames en jeugd een deelnamebewijs voor de Zuiderduin Masters. In alle categorieën zijn er uiteraard ook tickets voor de Winmau World Masters te verdienen en met een groter deelnemersveld dan vorig jaar is een spannende strijd gegarandeerd.

Op zaterdag worden de koppeltoernooien gespeeld bestaande uit een heren koppeltoernooi, dames koppeltoernooi en een mix koppeltoernooi. Om 9:00 uur zal de zaal open gaan en vanaf 10:00 uur zullen de eerste wedstrijden van start gaan. Op zondag worden zoals gebruikelijk de singletoernooien gespeeld in de categorieën heren, dames, jongens en meisjes. Ook hierbij geldt dat om 9:00 uur de deuren zullen worden geopend en dat de eerste partijen zullen aanvangen om 10:00 uur.

Voor meer informatie en een overzicht van alle deelnemers verwijzen we je graag door naar deze pagina.

Inschrijven voor de zesde editie van het MariFlex Open kan dus nog tot uiterlijk aanstaande zaterdag 10 maart 2012. Schrijf je dus vandaag nog in voor het MariFlex Open via deze link.

Dartfreakz.nl is live aanwezig tijdens het MariFlex Open voor live updates, foto's en meer.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws