Home WDF Hoofdnieuws Organisatie Sunparks Masters “Feestavond kent geweldige slotact”

Organisatie Sunparks Masters “Feestavond kent geweldige slotact”

Mystery_guest

De organisatie van het Sunparks Open heeft in samenwerking met het park een geweldige slotact kunnen boeken voor de feestavond op zaterdag. Zoals andere jaren gebruikelijk is zal er ook dit jaar weer een geweldige feestavond worden georganiseerd op zaterdagavond. Nieuw dit jaar is dat de DJ en de band ieder op een eigen locatie staan, zodat men dit jaar kan kiezen voor de iets rustige muziek van de geweldige liveband in de bar boven of voor de uitbundige DJ zoals we hem al jaren kennen op het feestplein beneden.

De avond wordt afgesloten met een spectaculaire slotact die men gezien moet hebben. Wie en wat houden we natuurlijk geheim tot het moment supréme, maar het is iets waar men nog lang over zal spreken.
.
Nieuw dit jaar is ook dat de entree voor de feestavond voor iedereen gratis is en dat er geen beperking qua aantal feestvierders zal zijn, omdat beide locaties groot genoeg zijn om al de feestvierders op te vangen. Ook het sluitingsuur is dit jaar met 2:00 uur iets later dan andere jaren. Dit wordt dus een toernooi dat men niet mag missen op het grootste dartsdorp van Europa.
.
Inschrijven kan via www.sunparksmasters.be en voor het boeken voor een bungalow op het park bel je rechtstreeks via het callcenter op telefoonnummer 070-233235. Bel je vanuit Nederland bel dan 0032-70233235. Uw vrienden en familie kunnen dit weekend ook genieten van de fantastische aanbiedingen op de bungalows via dit nummer als men zegt dat men komt voor darts.
.