Home WDF Hoofdnieuws Lakeside dag 6 “Wesley Harms halve finalist, Sharon Prins sneuvelt”

Lakeside dag 6 “Wesley Harms halve finalist, Sharon Prins sneuvelt”

Harms_wesley_zdm11

Vanavond staat er een halve finale bij de dames op het programma en een kwartfinale-partij bij de heren. Allereerst zien we Sharon Prins in actie komen rond de klok van 18:15 uur. Ze speelt in deze halve finale tegen Lisa Ashton in een partij die wordt gespeeld over een best of 3 sets. Vervolgens zal Wesley Harms een poging wagen om zijn halve finaleplaats van vorig jaar minstens te evenaren. Hiervoor moet hij vanavond afrekenen met MariFlex-speler Darryl Fitton. Teamgenoot Tony O’Shea besluit de avond met een duel tegen Robbie Green waarin eveneens wordt gestreden om een plek bij de laatste 4.

Livestream 1 –  Livestream 2 –  Livestream 3 –  Livestream 4 –  Livestream 5 –  Livestream 6 –  Livestream 7
Livestream 8 –  Livestream 9 –  Livestream 10 –  Livestream 11 –  Livestream 12 –  Livestream 13 –  
Livestream 14 –  Livestream 15 –  Livestream 16 –  Livestream 17 –  Livestream 18 –  Live scorecenter

Aanraders:
Livestream 18 –  Live scorecenter

Dames halve finale, best of 3 sets

Sharon Prins v Lisa Ashton 0-2 (0-3,0-3)
Sharon Prins heeft haar debuut op de Lakeside besloten met een keurige 3e plek. In de halve finale kon ze niet genoeg inbrengen tegne Lisa Ashton die met twee keer 3-0 geen leg en set afstond. Hiermee heeft Ashton zich geplaatst voor de finale en mag Prins terugkijken op een geslaagd avontuur in Engeland.

Heren kwartfinales, best of 9 sets
Darryl Fitton v Wesley Harms 2-5 (2-3, 3-1, 2-3, 3-2, 0-3, 1-3, 2-3)
Voor Wesley Harms is het avontuur alles behalve voorbij. Met een 5-2 overwinning op Darryl Fitton heeft Sparky zich evenals vorig jaar weten te plaatsen voor de halve finale. Vorig jaar werd dit zijn eindstation, maar weet hij zich dit jaar wel te plaatsen voor de eindstrijd?

Met uitstekend spel en een keurig gemiddelde van ruim 94 werd The Dazzler verslagen. Harms gooide hierbij o.a. een 161-finish om de eerste set in een beslissende leg naar zich toe te trekken. In de zesde set werd een 104-finish gegooid om uit te lopen naar een 4-2 voorsprong in sets en met een 69-finish besloot Harms de partij die met 5-2 in sets werd gewonnen door de Nederlander.

Robbie Green v Tony O’Shea 3-5 (3-2, 2-3, 1-3, 1-3, 3-1, 1-3, 3-1, 0-3)
De finalist van vorig jaar, Tony O’Shea, heeft zich dit jaar alweer weten te plaatsen voor in ieder geval de halve eindstrijd. De MariFlex-speler won met 5-3 in sets van Robbie Green en houdt daarmee nog altijd zicht op een plaats in de eindstrijd zoals vorig jaar.
.