Record aantal tv zenders voor de Winmau World Masters 2012 WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Record aantal tv zenders voor de Winmau World Masters 2012

Record aantal tv zenders voor de Winmau World Masters 2012

In navolging van de sportzender die de Winmau World Masters 2012 live zal uitzenden, zullen ook ESPN3 USA, ESPN Live en ESPN On Demand verslag doen van dit toernooi. Op Eurosport en Eurosport Asia zullen de halve finales van de heren en finales van de dames en heren ook nog live te zien zijn.

Voor de Winmau en de BDO is ndit aantal zenders een record aantal. Het is namelijk de eerste keer dat de Winmau World Masters of een ander BDO toernooi op zoveel zenders tegelijk te zien zal zijn.

Het vorig jaar was Scott Waites verantwoordelijk voor de uitschakeling van Martin Adams in de halve finale, waarmee werd voorkomen dat Wolfie de titel voor het 4e jaar op rij pakte. Scotty 2 Hotty schreef vervolgens de Winmau World Masters 2011 op zijn naam waardoor hij dit jaar als titelverdediger in actie zal komen in Hull. Christian Kist en Rick Hoftsra waren de beste Nederlanders tijdens de editie van 2011. Zij kwamen tot de laatste 16.

De Winmau World Masters 2012 wordt van 11 tot en met 14 oktober in de City Hall te Hull gespeeld.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws