Remco van Eijden vervangt Joey ten Berge in Nederlandse selectie WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Remco van Eijden vervangt Joey ten Berge in Nederlandse selectie

Remco van Eijden vervangt Joey ten Berge in Nederlandse selectie

De huidige rankingaanvoerder, Remco van Eijden, maakt vanaf heden deel uit van de Nederlandse herenselectie. Hiermee vervangt hij Joey ten Berge, die wegens omstandigheden eerder had aangegeven te stoppen. De Technische Staf van de Nederlandse Darts Bond is tot deze beslissing gekomen omdat Remco uitstekend presteert op het NDB Rankingcircuit en in het verleden eerder is uitgekomen voor het Nederlands Team. Ook heeft Remco deelname aan onder andere de Zuiderduin Masters en Lakeside op zijn palmares staan.

De opengevallen plek geeft de staf zodoende de mogelijkheid Remco nu al toe te voegen, hoewel hij gezien de internationale agenda in 2012 niet meer zal kunnen deelnemen aan belangrijke evenementen van het Nederlands team. Remco zal echter wel meedraaien binnen de selectie, gebruik maken van regelingen en ondersteuning via de NDB en hij zal aangemeld worden voor de Winmau World Masters 2012.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws