Remon Hurrebrink met nieuw eigen logo op Zuiderduin Masters WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Remon Hurrebrink met nieuw eigen logo op Zuiderduin Masters

Remon Hurrebrink met nieuw eigen logo op Zuiderduin Masters

Aankomende vrijdag zal Remon Hurrebrink voor het eerst met zijn nieuwe shirt met nieuw logo te zien zijn. Vol trots vertelt Remon: ”Vanaf het moment dat ik ben gaan samenwerken met Dart Youngstars Management was het duidelijk dat ik aan mijn imago moest werken. Enerzijds omdat dit noodzakelijk is om sponsors aan te trekken en anderzijds omdat ik mezelf niet meer herkende. Daarnaast ben en blijf ik Tukker dus wilde ik geen fancy toestanden.

Mijn manager Hans heeft dit goed opgepakt en hij heeft een nieuw logo laten ontwikkelen dat aansluit op mijn bijnaam ‘The Hurricane’. In overleg hebben we gekozen voor de kleuren zwart en goud. De eerste shirts zijn nu, helaas nog zonder sponsorvermelding, gedrukt en hopelijk zijn er nog bedrijven die daar dit weekend al verandering in kunnen brengen. Ik ben klaar voor dit toernooi dus gaat de beuk erin en ik zal volop proberen te genieten van hetgeen ik daar mee ga maken. Aan mijn representativiteit zal het in ieder geval niet liggen," aldus Remon Hurrebrink.

Dit unieke dartsevenement op eigen bodem mag je als dartsliefhebber natuurlijk niet missen. Voor toegangskaarten verwijzen we je graag door naar deze pagina en voor een volledig arrangement inclusief overnachtingen kun je een boeking doen op deze pagina. Uiteraard zal ook Dartfreakz.nl ter plekke aanwezig zijn in Egmond aan Zee voor verslaglegging, een fotoreportage en meer.
..
KAARTEN KOPEN - ARRANGEMENT BOEKEN
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws