Rick Hofstra krijgt laatste wildcard van Zuiderduin Masters organisatie WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Rick Hofstra krijgt laatste wildcard van Zuiderduin Masters organisatie

Rick Hofstra krijgt laatste wildcard van Zuiderduin Masters organisatie

De laatste wildcard die de organisatie van de Zuiderduin Masters nog beschikbaar had is toegekend aan Rick Hofstra. De 36 jarige darter uit Sneek die al sinds 2003 meespeelt op het hoogste niveau krijgt deze wildcard op basis van zijn goede prestaties.

Rick bereikte tijdens Zuiderduin Masters 2012 de kwartfinales, was runner up van het onlangs gehouden Tops of Ghent , bereikte tijdens the British Classic, Swiss Open en Welsh Classic de halve finale en maakt deel uit van de Nederlandse selectie.

Goed voor een 21ste plaats op de BDO wereldranking en een startbewijs voor het Lakeside World Professional Darts Championship dat in januari 2014 van start gaat.

Het totaal aantal deelnemers aan het herentoernooi waarvan de namen nu bekend zijn komt hiermee op 23. De 24ste speler zal door de Nederlandse Darts Bond worden aangewezen waarna op woensdag 30 oktober de loting zal plaatsvinden

De kaartverkoop voor de Zuiderduin Masters is inmiddels in volle gang. Ook zijn er voor dit toernooi aantrekkelijke hotelarrangementen beschikbaar. Op dit toernooi kunt u de 24 beste heren, 6 beste dames en 6 beste jeugdspelers uit het nationale en internationale dartscircuit in actie zien. Informatie over tickets, passe partouts en hotelboekingen en het toernooi kunt u vinden op: www.zuiderduinmasters.nl.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws