Meulenkamp favoriet voor tweede NDB wildcard Zuiderduin Masters WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Meulenkamp favoriet voor tweede NDB wildcard Zuiderduin Masters

Meulenkamp favoriet voor tweede NDB wildcard Zuiderduin Masters

Uit de poll die momenteel online staat blijkt dat een meerderheid van onze bezoekers verwacht dat Ron Meulenkamp de tweede wildcard die de NDB mag weggeven in ontvangst zal nemen. Zo'n 42 procent geeft Ron Meulenkamp aan als favoriet voor de wildcard, gevolgd door Jerry Hendriks met 16 procent van de stemmen en Rick Hofstra met 15 procent. De overige stemmen zijn verdeeld over de overige heren.

Op 30 oktober worden er selectiewedstrijden georganiseerd voor Rick Hofstra, Jerry Hendriks, Salmon Renyaan, Ron Meulenkamp, Rico Dera en Jurrian van Os. Eén van deze heren zal een wildcard ontvangen voor de Zuiderduin Masters en mag in december op het podium aantreden in Egmond aan Zee.

Dartfreakz.nl zal live aanwezig zijn tijdens de Zuiderduin Masters waar dit jaar een record aantal Nederlanders in vertegenwoordigd zijn. Zorg ervoor dat jij er ook bij bent en bestel hier uw kaarten.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws