Ross Montgomery en Deta Hedman winnen Open België 2011 WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Ross Montgomery en Deta Hedman winnen Open België 2011

Ross Montgomery en Deta Hedman winnen Open België 2011

Aan het singletoernooi van het Open België 2011 namen 495 heren en 129 dames deel. In het toernooi bij de heren wist Ron Meulenkamp namens Nederland de finale te halen waarin hij het mocht opnemen tegen Ross Montgomery. De Schot wist de partij, die werd gespeeld over een best of 5 sets, winnend af te sluiten zonder setverlies. Eerder was The Boss in de halve finale te sterk voor de winnaar van vorig jaar, Dean Winstanley. Meulenkamp wist in de kwartfinale landgenoot Wesley Harms opzij te zetten waarna in de halve eindstrijd knap Gary Robson werd verslagen. Melenkamp kon het vervolgens niet meer bolwerken in de finale tegen Montgomery.

Bij de dames pakte Deta Hedman de winst door in de finale met 2-0 in sets te sterk te zijn voor Julie Gore. In de halve finale ging Aileen de Graaf onderuit tegen de latere winnares van het toernooi. Eerder won Hedman ook al van Anastasia Dobromyslova, Emma Little, Sharon Prins, Sylvie Storez en Brigitte Smets. De winnares van de Winmau World Masters 2010, Julie Gore, won op haar weg naar de finale o.a. van Dee Bateman, Karin Krappen, Anca Zijlstra, Stephanie Verstraeten en Lynn Taeymans. Met een gedeelde derde plaats was Aileen de Graaf de beste dame van de dag.

Bij de jeugd wisten Kenny Neyens en Kaylee de Priester de titels binnen te halen. Het verslag en uitslagen van de jeugd vind je in dit artikel. Morgen staan de koppels op het programma welke worden gespeeld in de categorieën herenkoppels, dameskoppels en mixkoppels. Voor een overzicht van de deelnemers en begintijden zie het menu Open België op de voorpagina.

Uitslagen heren (495) - Uitslagen dames (129) - Fotoalbum volgt op een later tijdstip
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws