Scott Waites wint Grosvenor Tyneside Classic, Durrant gooit 9-darter WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Scott Waites wint Grosvenor Tyneside Classic, Durrant gooit 9-darter

Scott Waites wint Grosvenor Tyneside Classic, Durrant gooit 9-darter

Afgelopen zondag werd bij de BDO het Grosvenor Tyneside Classic gespeeld waarbij veel topspelers aanwezig waren. Scott Waites wist het toernooi op zijn naam te schrijven voor in de finale met 6-5 af te rekenen met Tony Eccles. Eerder won hij o.a. van Dean Stewart, Dave Prins en James Forster. Eccles boekte eerder overwinningen op o.a. Gordon Dobey, Chris Allum en Ian Jones.

In de wedstrijd bij de laatste 16 op bord 3 slaagde Glen Durrant erin om bij een achterstand van 0-4 de perfecte leg te gooien. Na het gooien van een 9-darter is de gemiddelde darter van slag, maar dit was bij Durrant niet het geval. Het zorgde voor het keerpunt in de partij en met 5-4 plaatste hij zich voor de kwartfinales waarin hij uiteindelijk 1 leg tekort zou komen voor de halve finale.

De titel bij de dames was er voor Dee Bateman die in de finale geen leg afstond aan Ann Chilton. Met een overtuigende 5-0 overwinning eiste Bateman de titel op.

Alle uitslagen van de heren vind je hier en een overzicht van de dames vind je hier.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws