Home WDF Hoofdnieuws SLUITING Inschrijving MariFlex Open Darts Tournament

SLUITING Inschrijving MariFlex Open Darts Tournament

Voorinschrijving tot en met 8 maart 2010!!! Beste Dartliefhebber,

Vergeet je niet aan te melden voor het MariFlex Open 2010 net zoals de enkele honderden voor u. Mis dit toernooi, dat een grandioos succes zal worden, niet en schrijf je zo snel mogelijk in. Inschrijven is mogelijk tot en met maandag 8 maart2010. Laattijdige inschrijvingen zullen NIET aanvaard worden!

 

Het MariFlex Open maakt deel uit van de “International Darts Tour of the Lowlands”, gevormd door 3 Belgische en 3 Nederlandse Internationale darts evenementen.
Mede door de steun van de Nederlandse en Belgische Darts Bond hebben deze toernooien een WDF en BDO ranking status verkregen. Deze toernooien zijn opgenomen in de ranking voor de Zuiderduin Masters, een invitatie toernooi waaraan de beste 24 heren darters en 8 beste dames van de wereld mogen deelnemen. Dit toernooi wordt ieder jaar medio december gespeeld in hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee.

 

Op al deze toernooien wordt niet alleen gestreden om de zo belangrijke ranking punten, ook is er in een toernooi weekeinde een prijzenpot van 18.700 euro beschikbaar, waarvan 2.500 euro voor de winnaar van het heren toernooi. Ook ontvangen de winnaars van het heren- dames- jongens en meisjes singletoernooi een startbewijs voor deelname aan de Winmau World Masters in het Engelse Bridlington.

 

Daarnaast heeft de IDTL een eigen ranking en een extra prijzenpot van 10.000 euro. De ranking is voor een vijftal startbewijzen voor de Zuiderduin Masters, het enige wereldtop toernooi dat Nederland nog heeft. Vier voor de eerste vier heren op de ranking en 1 voor de beste dame op de ranking. De beste 8 dames en heren van de ranking komen in aanmerking voor het extra prijzengeld uit de pot van 10.000 euro.

 

MARIFLEX OPEN
Zaterdag 20 maart, koppel toernooi.
Zondag 21 maart, Heren /dames / jongens / meiden toernooi.

Locatie: t Veerhuis, Veerkenseweg 22, 4751 CS Oud Gastel, Noord-Brabant Holland.

DIGITAAL AANMELDEN? KLIK HIER!

Namens het MariFlex Open, graag tot zaterdag 20 en 21 maart.

Met vriendelijke groet,

Peter van Meel (wedstrijdleider)