Home WDF Hoofdnieuws Sluiting inschrijving Open Antwerpen nadert

Sluiting inschrijving Open Antwerpen nadert

Inschrijven voor het Datadart Open Antwerpen is enkel mogelijk via voorinschrijving tot en met 22 maart. Tijdens het weekend van 2 april tot en met 4 april wordt de 23e editie van het Internationaal Darts Toernooi “Datadart Open Antwerpen” gehouden in het Bloso-centrum Netepark in Herentals. Het Open Antwerpen, met een prijzenpot van 18.700 euro, maakt deel uit van de International Darts Tour of the Lowlands en wordt gespeeld onder auspiciën van de Belgische Darts Bond en volgens de reglementen van de International Darts Tour of the Lowlands.

De dames en heren single tellen mee voor de ranglijst van de WDF, BDO, Zuiderduin Masters en de International Darts Tour of the Low Lands. De winnaars van de singles mogen deelnemen aan de Winmau World Masters en aan het kwalificatietoernooi voor de Lakeside World Professional Darts Championships.

Open Antwerpen 2010 :
Vrijdag 2 april Mix koppels
Zaterdag 3 april Dames en heren koppels
Zondag 4 april Singles dames, meisjes, heren en jongens

Voor alle onderdelen is het enkel mogelijk om op voorhand in te schrijven tot en met maandag 22 maart 2010. Na deze datum worden geen inschrijvingen meer aanvaard. Voor online inschrijven of meer informatie ga naar  www.open-antwerpen.be