Home WDF Hoofdnieuws Speelschema Winmau en Lakeside play-offs omgekeerd, programma bekend (update)

Speelschema Winmau en Lakeside play-offs omgekeerd, programma bekend (update)

WorldMasters_2011

Eerder werd bekend dat de Winmau World Masters dit jaar zal plaatsvinden van 1 tot en met 4 september. Inmiddels is ook duidelijk geworden dat het speelschema afwijkt van voorgaande jaren. Jarenlang werd de donderdag ingevuld met de play-offs voor de Lakeside en ging de Winmau World Masters voor de heren, dames, jongens en meisjes op vrijdag van start. Dit jaar is dit echter omgedraaid en zullen de eerste wedstrijden van de Winmau World Masters al worden gespeeld op donderdag en zullen de partijen van de Lakeside play-offs worden gespeeld op vrijdag 2 september en zaterdag 3 september.

Voor de spelers en supporters die de overtocht maken naar Engeland is het van belang dat er bij de boeking rekening wordt gehouden met deze wijziging. De Nederlandse Darts Bond adviseert haar spelers om een dag eerder al naar Hull af te reizen. Overigens wordt er in tegenstelling tot vorig jaar ook gespeeld op een nieuwe locatie, namelijk de Hull Arena. Deze bevindt zich op enkele honderden meters verwijderd van de Hull City Hall waar vorig jaar werd gespeeld.

Voor een overzicht van de spelers die zich inmiddels hebben geplaatst voor de Winmau zie dit bestand. Voor meer informatie over spelers die worden afgevaardigd namens de Nederlandse Darts Bond, tips over de reis en het verblijf in Engeland en het omgaan met alcoholgebruik en het kledingvoorschrift verwijzen we je graag door naar www.ndbdarts.nl

Meer informatie namens de BDO over de play-offs van de Lakeside zal spoedig volgen.

Update: Het programma van de Winmau World Masters is inmiddels bekend:

Donderdag 1 september
9.00 uur: Zaal open
10.00 uur: Start toernooi (Heren, Dames, Jeugd)

Vrijdag 2 september
15.30 uur: Podiumwedstrijden Jeugd
17.00 – 00.00: Heren – Laatse 16

Zaterdag 3 september
17.00 uur: Podium Dames – Halve finale
19.00 – 23.30 uur: Heren – Laatste 8 tegen 8 geseede spelers

Zondag 4 September
13.00 uur: Zaal open
14.30 uur : Heren halve finales / Heren finale / Dames finale
23.00 uur: Sluiting
.