Home WDF Hoofdnieuws SunParks Masters 2014 telt in totaal weer ruim 1500 inschrijvingen

SunParks Masters 2014 telt in totaal weer ruim 1500 inschrijvingen

Aankomend weekend staat de BDO in het teken van de SunParks Masters en zoals ieder jaar wordt de Kempense Meren dan weer omgetoverd tot een dartsplaza. Dit jaar zal dat niet anders zijn en met ruim 1.500 inschrijvingen staat er weer een gezellig weekend vol darts voor velen op het programma. In totaal zijn er 963 inschrijven in het singletoernooi met 577 heren, 189 recreanten, 132 dames, 51 jongens en 14 meisjes. Bij de koppels komen in totaal 570 duo’s in actie waarvan 299 heren koppels, 195 mix koppels en 76 dames koppels.

In tegenstelling tot voorgaande jaren dient de spelerskaart dit jaar niet op de eerste dag ter plaatse te worden afgehaald maar deze wordt vandaag per post aan alle spelers verzonden. Dit om te vermijden dat er lange wachtrijen ontstaan om deze kaarten op te halen. Belangrijk is dat alle spelers deze kaarten meebrengen naar de zaal, aangezien men die nodig heeft om na te kijken wanneer men dient te spelen.

Mocht iemand deze kaarten vrijdag nog niet hebben ontvangen dan dient deze tijdig contact op te nemen met de organisatie van de SunParks Masters.

Voor een volledig overzicht van alle deelnemers en de individuele starttijden klik hier.