Van den Bergh/Gallagher en Gulliver/Montgomery in finale mixkoppels WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Van den Bergh/Gallagher en Gulliver/Montgomery in finale mixkoppels

Van den Bergh/Gallagher en Gulliver/Montgomery in finale mixkoppels

Vandaag gaat de Sunparks Masters 2013 van start met het mix koppeltoernooi en het recreantentoernooi. In totaal zullen er 153 mix koppels aan de startlijn verschijnen en 176 recreanten. Het mix koppeltoernooi zal worden gespeeld tot er een winnaar uit voort komt en het recreantentoernooi start in een poulefase en de nummers 1 en 2 per poule plaatsen zich voor de knock-out fase op zondag.

Overzicht recreantentoernooi
Overzicht mix koppeltoernooi

SunparksMasters-5Update 20:00 uur: Het toernooi is begonnen met 1 minuut stilte vanwege het verlies van Tom van Breda en Tinne Proost. Het duo dat jarenlang het geluid en licht verzorgde voor vele toernooien, waaronder ook de Sunparks Masters, kwam onlangs om het leven na een motorongeluk. Op het toernooi ligt tevens een condoleanceregister waarin iedereen zijn of haar woord kwijt kan.

Update 21:30 uur: Via bovenstaande links kun je de knock-out sheet van de mix koppels en de poules van de recreanten zien. Mocht je niet direct de juiste pagina te zien krijgen dien je op CTRL + F5 te klikken.

Update 00:00 uur: Dimitri van den Bergh en Casey Gallagher hebben zich geplaatst voor de finale van het mix koppeltoernooi waarin ze uitkomen tegen Sue Gulliver en Ross Montgomery. De finale wordt morgen rond de klok van 16:00 uur gespeeld op het podium.

Fotoalbum vrijdag

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws