Team Europe Cup 2012 benoemd door Nederlandse Darts Bond WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Team Europe Cup 2012 benoemd door Nederlandse Darts Bond

Team Europe Cup 2012 benoemd door Nederlandse Darts Bond

Topdarters Jan Dekker, Christian Kist, Wesley Harms, Benito van de Pas, Karin Krappen en Tamara Schuur mogen Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens de Europe Cup 2012. Dit was de uitkomst na een ware marathonvergadersessie van de Technische Staf. De samenstelling bij de heren is uniek te noemen, omdat het kwartet dit jaar zeer succesvol deel heeft genomen aan zowel de Lakeside, Springcup als diverse internationale toernooien. Hierdoor staan alle heren hoog op de internationale rankings genoteerd en beschikken ze over de juiste dosis vorm, teamspirit en ervaring.

De plekken bij de dames worden ingevuld door twee ervaren en in vorm zijnde spelers die elkaar volgens de Technische Staf op juiste wijze kunnen inspireren en aanvullen. Tamara Schuur zal haar debuut maken tijdens de Europe Cup, net als het herentrio Kist, Harms en van de Pas.

De Europe Cup 2012 zal van 1 tot en met 3 november plaatsvinden in Antalya Turkije en wordt georganiseerd onder auspiciën van de World Darts Federation. Blijf www.ndbdarts.nl volgen voor alle updates en nieuws rondom het Nederlands Team en de Europe Cup 2012.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws