Home WDF Hoofdnieuws Ted Hankey ontvangt laatste wildcard Zuiderduin Masters 2010

Ted Hankey ontvangt laatste wildcard Zuiderduin Masters 2010

ZuiderduinMasters_Logo

De laatste wildcard voor Zuiderduin Masters 2010 is door de organisatie gegeven aan ‘The Count’, Ted Hankey. De tweevoudig Lakeside World Professional Darts Champion speelt al sinds 2001 mee in dit evenement. In 2004 verloor hij de finale van Raymond v Barneveld en in 2005 struikelde the Count in de halve finale.

Ted is altijd goed voor spektakel op het podium en weet als geen ander in te spelen op het publiek. Een speler van een dergelijk kaliber mag dus niet ontbreken in een toernooi waaraan de beste spelers en speelsters van de wereld deelnemen. Voor Ted wordt het de 10de keer dat hij meespeelt in de Masters, die ooit in 2001 nieuw leven werd ingeblazen.

Volgend jaar is hotel Zuiderduin 10 jaar gastheer van dit top evenement waaraan de nationale en internationale darts top graag deelneemt.

Nog een paar dagen en dan is de loting voor deze editie van de Zuiderduin Masters. Een ding staat wel vast en dat zijn de groepshoofden van de 8 poules, die volgens de internationale seeding worden ingedeeld.

Poule A – Ross Montgomery (Sco) nummer 1 geplaatst
Poule B – Scott Mitchell (Eng) nummer 8 geplaatst
Poule C – Alan Norris (Eng) nummer 5 geplaatst
Poule D – Garry Thompson (Eng) nummer 4 geplaatst
Poule E – Steve West (Eng) nummer 3 geplaatst
Poule F – Darryl Fitton (Eng) nummer 6 geplaatst
Poule G – Dean Winstanley (Eng) nummer 7 geplaatst
Poule H – Martin Adams (Eng) nummer 2 geplaatst