Toegangskaarten Winmau World Masters zijn vanaf heden te koop WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Toegangskaarten Winmau World Masters zijn vanaf heden te koop

Toegangskaarten Winmau World Masters zijn vanaf heden te koop

Veel Nederlanders zullen dit jaar weer afreizen naar Engeland voor de Winmau World Masters welke van 11 tot 14 oktober worden gehouden in de Hull City Hall in het gelijknamige Hull. Spelers die zich hebben geplaatst voor dit televisietoernooi hebben uiteraard toegang tot het gebouw maar supporters dienen een entreebewijs te kopen. Vanaf heden is het mogelijk om je toegangskaart te kopen via . De prijzen variëren van 5 pond voor een dagkaart op donderdag tot 60 pond voor aan kaart voor 4 dagen toegang.

De ervaring leert dat er ook ter plaatse nog toegangskaarten kunnen worden gekocht maar hiervoor kunnen uiteraard geen garanties worden gegeven. Ben je van plan om de kaarten in Engeland aan te schaffen, dan raden we aan om dit zo spoedig mogelijk te doen na aankomst.

Voor meer informatie over het boeken van de reis en het boeken van een hotel verwijzen we je graag door naar dit artikel vol informatie van de Nederlandse Darts Bond.

Toegangskaarten bestellen

Informatie reis en accommodatie
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws