Home Nederland Hoofdnieuws TOTO Dutch Open 2021 geannuleerd, Dutch Open 2022 van 4 t/m 6...

TOTO Dutch Open 2021 geannuleerd, Dutch Open 2022 van 4 t/m 6 februari 2022

2020-1-31 Dutch Open Darts 2020 vrijdag 2020 Podium Assen

Vanwege het stijgende aantal coronabesmettingen in ons land heeft de overheid op 9 juli nieuwe maatregelen bekendgemaakt. Een van de belangrijkste maatregelen is dat er tot en met 13 augustus geen meerdaagse evenementen mogen plaatsvinden. Dan wordt beoordeeld of evenementen daarna weer worden toegestaan. Daardoor is er veel onduidelijkheid over de mogelijkheden om iets te organiseren na 13 augustus.

Met pijn in het hart hebben de Nederlandse Darts Bond en De Bonte Wever, besloten om de TOTO Dutch Open Darts op 3, 4 en 5 september 2021 niet door te laten gaan.

Door de nieuwe maatregelen is de NDB in een moeilijke en onduidelijke situatie terechtgekomen. Want de eerste zorg van de NDB en de Bonte Wever is de gezondheid van alle darters, bezoekers, vrijwilligers, partners, leveranciers en personeel. Zij moeten deze verantwoordelijkheid goed kunnen invullen en daarbij is een goede voorbereiding, en weten waarmee je rekening moet houden enorm belangrijk. Dat lukt in de huidige omstandigheden niet. De nieuwe onzekerheid zorgt ook organisatorisch voor te veel uitdagingen en kosten.

Tegelijkertijd wil de NDB nu helderheid bieden aan iedereen die zou meedoen, meewerkt en zich had verheugd op dit toernooi. Vandaar dat de NDB dit lastige besluit moest nemen.

De NDB begrijpt en deelt de teleurstelling maar gaat er vanuit dat er begrip is voor deze keuze en kijkt nu uit naar het hosten van de WDF World Masters van 2 t/m 5 december en naar de TOTO Dutch Open Darts op 4, 5 en 6 februari 2022.

Inschrijvingen:
Vanaf dit moment is de inschrijving gesloten. Iedereen krijgt binnen twee weken zijn volledige inschrijfbedrag teruggestort.

Hotelkamer en/of entreetickets bij De Bonte Wever geboekt:
Iedereen die een kamer geboekt heeft in De Bonte Wever, in het weekend van de TOTO Dutch Open Darts, ontvangt op korte termijn een mail van De Bonte Wever met meer informatie. Gekochte tickets worden geannuleerd en betalingen hiervan worden teruggestort.

Tekst: www.dutchopendarts.nl