Van Duijvenbode en Van der Meer boeken succes Open België WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Van Duijvenbode en Van der Meer boeken succes Open België

Van Duijvenbode en Van der Meer boeken succes Open België

Na de singletoernooien op zaterdag werden vandaag de koppeltoernooien gespeeld. Nederlands succes was er bij het heren koppeltoernooi waar Dirk van Duijvenbode en Vincent van der Meer de titel wisten te pakken door in de finale met 5-0 te winnen van het Deense koppel Stig Jørgensen en Glenn Honoré. Op weg naar de finale was het Nederlandse duo al verantwoordelijk voor de uitschakeling van o.a. het koppel John Jennis en Jan Jordaens, Marc de Kesel en Dany Oosterlinck, Dean Winstanley en Ron Meulenkamp, Jan van der Rassel en Freddy de Geus, Dennis Verhaegen en Gertjan van der Wolf en het duo Dean De Wulf en Jason Huybrechts.

Het koppeltoernooi bij de dames was een prooi voor Julie Gore en Lorraine Farlam. Nadat Gore er gisteren in de finale van het dames singletoernooi niet in slaagde om de winst te pakken lukte dit deze keer wel. In de eindstrijd waren ze met 4-0 te sterk voor het Belgische duo Christine De Becker en Cyrielle Staquet. Eerder moesten o.a. Heike Jenkins en Anastasia Dobromyslova in de halve finale en Irina Armstrong en Dee Bateman het in de kwartfinale al ontgelden.

In het mix koppeltoernooi wist België de winst wel in eigen land te houden. Kim Huybrechts en Dana Verhaegen pakten de titel door in de finale Stephen Bunting en Dee Bateman met 5-4 te verslaan. Het Belgische duo versloeg eerder op weg naar de finale al de koppels Bryan de Hoog en Daisy van Driel, Ronny Huybrechts en Patricia de Peuter, Bauwke Verreydt en Jason Huybrechts, Jimmy van Schie en Annet van Elten, Sami Sanssi en Maret Liiri en het duo Wouter Vaes en Natasja Smets.

Uitslagen herenkoppels - Uitslagen dameskoppels - Uitslagen mixkoppels
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws