Vanavond zal de loting van de Lakeside live worden verricht WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Vanavond zal de loting van de Lakeside live worden verricht

Vanavond zal de loting van de Lakeside live worden verricht

De loting van de Lakeside zal vanavond plaatsvinden van 19:30 uur tot 21:00 uur Nederlandse tijd en kan live worden gevolgd op ESPN. Van 7 tot en met 15 januari 2012 zal de Lakeside worden gespeeld in Frimley Green en nooit eerder deden er zoveel Nederlanders mee aan dit televisietoernooi. Maar liefst 8 Nederlanders en 1 Belg zullen begin volgend jaar naar Engeland afreizen.

Tijdens het BDO world championship darts komen Nederlanders Jan Dekker, Willy van de Wiel, Wesley Harms, Benito van de Pas, Ron Meulenkamp, Joey ten Berge, Fabian Roosenbrand en Christian Kist in actie. Ook onze Zuiderbuur Geert De Vos en de half Nederlandse gebroeders Tony en Steve West zullen een gooi doen naar titel. Helaas zijn er geen Nederlands/Belgische dames geplaatst voor de Lakeside.

Tijdens het programma 'Talk of the Terrace' zal de loting worden verricht voor de komende Lakeside. Het programma zal vanavond te zien zijn van 19.30 uur tot 21.00 uur Nederlandse tijd. De heer Bob Potter (eigenaar Lakeside) zal de loting verzorgen. Potter zal de loting doen met voormalig keeper van Wimbledon Dave Beasant. Ook de kersverse voorzitter van de BDO Barry Gilbey en de nieuwe toernooi directeur, Wayne Williams zullen bij de loting aanwezig zijn.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws