Verdeling wildcards Zuiderduin Masters 2011 bekend WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Verdeling wildcards Zuiderduin Masters 2011 bekend

Verdeling wildcards Zuiderduin Masters 2011 bekend

De NDB heeft na uitgebreid overleg met de organisatie van de Zuiderduin Masters overeenstemming bereikt over het gebruik van een tweetal wildcards voor het herentoernooi van de Zuiderduin Masters 2011. We zijn dan ook verheugd u te kunnen melden dat één van deze wildcards verbonden zal worden aan de nationale heren ranking en de andere verdiend kan worden door een lid van de Nederlandse herenselectie. Meer informatie omtrent de exacte invulling en criteria voor kwalificatie volgt op een later moment.

De NDB is erg trots op het bereiken van deze samenwerking met de organisatie van de Zuiderduin Masters en is dan ook van mening dat de invulling van deze twee wildcards de topsport van de dartssport in Nederland ontzettend veel glans zal geven.

De NDB voert nog gesprekken omtrent het dames- en jeugdtoernooi. Deze toernooien kennen een geheel andere opzet en aanzienlijk minder deelnemers.

Bron: NDBDarts

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws