Home WDF Hoofdnieuws VIDEO: Nederlands duo verslaat BDO WK runner-up en Winstanley

VIDEO: Nederlands duo verslaat BDO WK runner-up en Winstanley

Voor het oog van de camera heeft het Nederlands duo Eddy Merlijn en Koen den Hartog voor een sensatie gezorgd op de openingsdag van de Dutch Open 2020. Ze versloegen namelijk BDO WK 2020 runner-up Jim Williams die een duo vormde met Dean Winstanley.

Ze speelden voor het oog van de camera op de televisiebanen en dus kunnen we hieronder de laatste pijlen van deze partij tonen.

BDO wereldkampioen Wayne Warren werd samen met zijn koppelgenoot Nick Kenny overigens ook uit het toernooi gegooid door twee Nederlanders. Met 3-2 werden ze verslagen door Gerrit ter Schuur en Mark Vinkestein. Dit gebeurde op baan 1, net buiten de beelden van de livestream.

Een ander Nederlands duo was bovendien dicht bij uitschakeling van Scott Mitchell en Gary Stafford. Roy van de Griendt en Kevin Mast kregen matchdarts maar zagen hun tegenstanders door het oog van de naald kruipen voor het oog van de camera. Eerder op de dag wisten ze al voor een sensatie te zorgen door Wesley Harms en Richard Veenstra te verslaan.