Home WDF Hoofdnieuws Voldoende activiteiten tijdens de Dutch Open Darts 2012!

Voldoende activiteiten tijdens de Dutch Open Darts 2012!

dutchopen_201110

Nog een paar dagen te gaan en dan gaat de 34e editie van de Dutch Open Darts van start. Meer dan 3.500 darters schreven zich in om deel te nemen aan het grootste dartstoernooi ter wereld. Ook dit jaar is er naast de topwedstrijden genoeg te doen in NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven.

Wellicht herinneren jullie je de meisjes van Dartstars van vorig jaar nog? Ook dit jaar treedt Dartstars op als sponsor van de Dutch Open. Tijdens de Dutch Open is Dartstars alle dagen aanwezig met een stand waar o.a. merchandise artikelen van Christian Kist worden verkocht.

Winmau is opnieuw de leverancier van de Blade 4 dartsborden. De NDB is zeer tevreden al haar toernooien op de beste dartsborden ter wereld te laten spelen.

Met groot genoegen verwelkomen we Trendy Funwear terug op de Dutch Open met hun stand. Zij vertonen hun airbrush-kunsten en maken de mooiste t-shirts op maat. Ook is onze vaste leverancier Datadart te vinden met een stand met allerlei dartsartikelen, accessoires en gadgets. Nieuwkomers op de Dutch Open zijn Dart9 en Dart Performance Centre. Dart9 introduceert de innoverende dartspijl met een Direct Shaft System. Deze pijlen kunnen tijdens de Dutch Open worden getest. Dart Performance Centre biedt één op één dart coaching, waarbij ze gebruik maken van analyse software en video beelden om je werp techniek te analyseren. De video coaching service zal bij de Dutch Open beschikbaar zijn.

Voor de jeugd is een ‘meet and great’ in de locatie van het jeugdevenement georganiseerd met Lakeside helden Christian Kist en Anastasia Dobromyslova. In de feesttent zal onze DJ Ed zorgen voor een mooi feestje. Hij draait van Nederlandstalig tot House en van R&B tot Classics. Kortom: voor ieder wat wils! Ook op zondag is DJ ED te horen in de finalezaal! Vlak voor, tussen en na de finales zal Ed de zaal proberen op te zwepen met zijn feestmuziek.

Zoals eerder bekend is gemaakt zijn dartslegendes Bobby George en Shaun Greatbatch speciale gasten tijdens het evenement. Iedereen maakt kans om tijdens de finaledag op het podium een leg tegen Bobby George te spelen. Op een speciale baan kunnen deelnemers en toeschouwers bullen voor het goede doel. Alle opbrengsten van deze actie gaan naar KiKa, stichting Kinderen Kankervrij.

Dartsforever zal tevens voor dit goede doel met een stand staan. Dartfreakz.nl is ook aanwezig in Veldhoven om verslag te doen en een uitgebreide foto reportage te maken. Om als thuisblijver niets te missen stem je dus af op www.dartfreakz.nl van vrijdag tot en met zondag.