Home WDF Hoofdnieuws Voor de 32e keer uitzinnige dartfans

Voor de 32e keer uitzinnige dartfans

45

De 32e editie van het moeilijkste toernooi ter wereld zit er op, de Dutch OPEN 2010 kent haar winnaars. Martin Adams wist voor de eerste keer deze felbegeerde titel binnen te halen. Bij de dames wat het Deta Hedman die de Golden Girl van de titel wist af te houden. Ook voor Hedman was het haar eerste Dutch OPEN titel. Een groot compliment naar de organisatie, deze editie van de Dutch open was sterk verbeterd. Het publiek genoot 4 dagen lang van top darts, met name tijdens de vloer wedstrijden was de zaal geheel gevuld met uitzinnige dartfans.

De TV banen hebben een opknapbeurt gekregen, niet alleen de spelers maar ook het publiek kon deze verbetering enorm waarderen. Ook de feesttent is onder handen genomen door de organisatie, waar het voorheen moeilijk was even rustig een vorkje te prikken kon je nu in de eerste ruimte lekker rustig genieten van een lekkere snack of een aankoop doen in de datadart shop.

Helaas is er weinig aandacht voor alle mensen achter de schermen die de Dutch OPEN jaar na jaar mogelijk maken, hulde aan alle mensen die dit jaarlijkse dartfeest mogelijk maken.

 

NDB_officials_klein